ממצאים וכאבים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

22/05/2007 | 18:24 | מאת: אלי

שלום וחג שמח . מצאו אצלי ב: CT כי יש בלט דיסק ב: C5-C6, C3-C4+OPLL . הבדיקה בוצעה בגלל חוסר תחושות בכפות ייים לפעמים . בבדיקת EMG נמצא עדות לתסמונת התעלה הקרפלית קלה דו צדדית L > R . האם לדעתך הממצאים בבדיקת EMG קשורים לממצאים בבדיקת CT . האם לדעתך חוסר התחושות בכפות ידים קשורים לממצאים ב: CT . האם יש קשר בין הממצאים לכאבי גב תחתונים במותנים שיש לי . מה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאב . תודה אלי

26/05/2007 | 21:13 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום אלי. לפי הממצאים שציינת, בלטי הדיסק בצוואר אכן גורמים ללחץ בצוואר, לעיתים הקרנה לידיים, אבל חוסר התחושה נובע כנראה מאותה אבחנה של תסמונת ה CTS בשורשי כפות הידיים. הווה אומר כי העצב המרכזי בשורשי כפות הידיים הינו כלוא, אבל בצורה קלה.לכן מה אני ממליץ באופן כללי: 1. שיפור כושר גופני - אירובי, מתיחות וסטרצינג. 2. כדורי אומגה 3. 3. לגבי תסמונת ה CTS - בשלב הזה אין הרבה מה לעשות, ניתן לנסות סדים קשוחים ללילה. בהצלחה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל