עמוד שידרה צורי

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

17/05/2007 | 21:01 | מאת: יעקב

נושא : עמוד שידרה צורי תאריך : 15/05/07 17:13 מחבר/ת : יעקב כאבים והקרנות לכתפיים עשיתי צילום mri והיתגלו c3-c4 בקע הנוגיע בחות עמוד השידרה c4-c5 בלט דיסק c5-c6 בלט דיסק c6c7 בלט דיסק הקפי הגולש אל מוצאי הפרמינות ומשיק לשורשים היוצאים זה הסיכום הוצע לי ניתוחי

18/05/2007 | 00:34 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום יעקב. לצערינו אין לנו פתרונות ממש טובים לבעיות בע"ש צווארי בעיקר אם מדובר בבקע / פריצת דיסק. השאלה היא האם ניסית טיפולי פיזיותרפיה? רפואה משלימה כמו דיקור או שיאצו? האם ניסית מתיחות עדינות של ע"ש צווארי ( זה עוזר ). שאלות נוספות - בן כמה אתה? האם אתה מתאמן באופן קבוע? האם אתה נוטל כדורי אומגה 3?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל