כאבים בירך

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

08/05/2007 | 00:06 | מאת: ז'ולי

שלום ד"ר, מזה כ-3 חודשים אני סובלת מכאבים בירך ימיני בצידו החיצוני . הכאבים מתחילים ממפרק הגב התחתון ומקרין עד הברך . הכאב מתעצם בזמן ישיבה או שכיבה על צד ימין. לפי המלצת אורטופד לקחתי כדורי נבוקו 500 MG ועברתי סדרת פיזיוטרפיה ללא הואיל ורק הכאב מחמחיר יש תחושת שריפה ומתיחה חזקה בצדו הימיני של הברך . לטענת הרופא יש לי דלקת ברצועה והוא הפנה אותי לראומטלוג. הייתי מעונינת לשמוע מה דעתך והמלצתך בתודה.

08/05/2007 | 23:44 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום ז'ולי. לפי מה שאת מתארת מדובר בדלקת - בורסיטיס של הירך ( תלחצי בשני הצדדים על הכנף - האזור הכי בולט בחלק החיצוני של הירך ), אם בצד שמאל זה כואב יותר, זאת האבחנה. תלכי לרופא - האורטופד ותבקשי זריקת קורטיזון לאזור, בדר"כ אחרי זריקה אחת זה עובר.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל