כאב בחלק החיצוני של הקרסול, באיזור המפרק ומעלה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

17/12/2019 | 22:13 | מאת: יוסי

שלום, בימים האחרונים התחיל לכאוב לי כשאני הולך בחלק העליון החיצוני של הקרסול, באיזור המפרק ולמעלה ובעיקר כאשר אני מנסה לכופף את כף הרגל כלפי מעלה. במשך כשנה סבלתי (עד לפני שנה) מדורבן וזה עבר כנראה ע"י מדרסים שאתם אני ממשיך לרוץ 3 פעמים בשבוע כ 5 קמ כל פעם עם המדרסים ולפעמים גם ללכת וללכת עם ריפוד כפול בכף הנעל. מה הכאב הזה ומה ניתן לעשות? האם זה נובע מבעיה במדרסים? תודה.

לפי המתואר אכן יש צורך לעשות כמה פעולות. 1-בדיקת מעבדת הליכה ,כנראה בעיה בgaite של הרגל כלומר בגלגול הרגל 2-בדיקת מדרסים 3-בדיקת הנעל מוזמן ליעוץ ואבחון 03-6565290 072-2111560 0509705544 Www.sportoped.com

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל