מדרסים כל סוגי המידרסים כיום

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

13/10/2019 | 12:21 | מאת: Gidi

אני סובל מפריצת דיסק בחוליות l3.l4 .האם יש מצב שמדרסים ייסיעו למניעת הכאב ועל איזה סוג תמליץ.אני עובד בתחום של עמידה ממושכת של 8 שעות לסרוגין .תודה

על מנת לאתר את השלכת הנזק הגבי על ביו מכניקה יש לעבור מעבדת הליכה ולאחר מכן יהיה אפשרות לדעת מה המדרס הנכון לבעיה. מוזמן להתקשר ליעוץ 0509705544 ולתיאום פגישה 03-6565290 מעבדת הליכה מהסוג בו אנו עובדים מהמובילות בעולם ובארץ ישנן רק ארבע כאלה. המעבדה מראה הולכה עצבית תפקודי שריר ועצם .

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל