בקשר לפלטפוס בכף רגל השמאלית

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

22/08/2019 | 13:41 | מאת: annoynimus

היי, יש לי פלטפוס די רציני בכף רגל השמאלית. (בימנית יש סוג של השטחה גם אבל הקשת שם עוד בסדר). רכשתי כמה סוגי מדרסים וזה לא באמת עוזר לי להליכה יציבה ונוחה, תמיד אני ארגיש חוסר איזון מוחלט בדריכות שבעבר לא היה לי. ניסיתי כל דבר אפשרי כולל סדים, תמיכות שונות וכו'.. השאלה שלי אם ניתוח לתיקון פלטפוס יעזור ומה העלות של ניתוח כזה?

פלטפוס במרבית המקרים הוא דבר גנטי כך שלתקן אותו ללא התערבות ניתוחית בלתי אפשרי. מדרסים תפקידם למנוע החמרת מצב ומניעת או האטת נזקים עתידיים. לגבי ניתוח של פלטפוס את/ה יכולים להתייעץ עם מומחי כף רגל ולי כאורתוטיסט אין את הסמכות לייעץ או לתמחר עלות ניתוח שכזהץ ראיתי מספר מטופלים שלי שעשו ניתוח שכזה אצל ד"ר יזהר אריאלי +ד"ר אייל הלר והתוצאות היו מדהימות .

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל