התאמת מדרסים - כאב בכף רגל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

20/05/2019 | 12:07 | מאת: לורה

שלום, יש לי כאבים בכף הרגל במשך שנה באיזור כרית ליד האצבעות. דומה (לפי חיפושים באינטרנט) למורטון נויירומה או מטטרסלגיה. בזמן האחרון כואב לי מאוד. האם מדרסים יכולים לעזור במקרה הזה? ואם כן באיזו שיטה צריך לעשות בדיקה והתאמת מדרסים? תודה רבה

מנח הליכה היוצר מורטון נוירומה צריך להיבחן במעבדת הליכה ביומכניקה של הרגל. מוזמנים להגיע למכונינו לבדיקה והמשך טיפול.WWW.SPORTOPED.COM 03-6565290 הטיפול מדרס שיבנה לאחר אבחנה עם פרסה מיוחדת.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל