שהשפיץ של נעלי הספורט עולה מעלה.

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

10/03/2019 | 11:52 | מאת: גית

בחלק מכתבות בוינט וכן אתרים של רופאי חו"ל נכתב כי הדבר מאמץ את האצבעות מכיון וגורם לעליה תמידית שלהן מעלה באיזור המסרק. בפורום פה ענית למישהי בעבר שזה דווקא דבר טוב כי מאפשר גלגול של הרגל בצורה טובה יותר אשמח לדעת אם כן או לא

שמו של החלק הקדמי של הנעל אשר עולה למעלה נקרא "רוקר" וככל שהרוקר גבוה פחות לחץ על קידמת האצבעות ולכן זה מצויין היות ואנו מעבירים את העומס לחלק הגדול של הרגל. מוזמנת לבוא למעבדת ההליכה והביומכניקה שלנו ולראות את ההבדל במו עינייך. WWW.SPORTOPED.COM 03-6565290 0722111560 פייסבוק- ספורטופד מדרסים

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל