התאמת מדרסים לפי סוג בעיה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

29/12/2018 | 16:33 | מאת: מרים

שלום אני סובלת מכאבי כפות רגלים הרבה זמן,אורטופד בדק אותי וקבע שזה גירוי של tp.המליץ לי על מדרס עם הגבהה לקשת מדאילית.מאיזה חומר עשוי מדרס?מה סוג מדרס יכול להתאים במקרה זה?תודה על תשובה

שלום. במצב של גירוי TP אכן צריך מדרס בעל תמיכה בקשת והגבה קלה בעקבים. יש לעבור בדיקה של מעבדה ביומכנית כדאי לדעת את רמת החיכוך של הרצועה או הגיד. מוזמנת למעבדתינו ורק לאחר מכן ניתן להתאים את סוג המדרס. לתיאום 03-6565290 072-2111560 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל