נעליים טובות לבעלי פלטפוס

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

20/12/2018 | 20:20 | מאת: שילה

שלום. הגעתי לאורתופד כף רגל בעקבות כאבים חזקים בגב כף הרגל הימנית, בעיקר בעת מאמץ. הוא אבחן אותי כסובל מפלטפוס, המליץ על מדרסים- ואכן הדבר שיפר במידת-מה את העניין אך המצב עדיין בעייתי. חזרתי אליו והוא אמר לע לקנות נעליים טובות יותר- 'ניו בלאנס'. כשהגעתי לחנות נעליים המוכר (שגם עושה מדרסים) צחק על התשובה שקיבלתי מהאורתופד ואמר לי שני דברים: א. בעבר אכן ניו בלאנס אכן נחשבו מעולים, אך עבר הרבה זמן מאז. הם ירדו ברמה והיום יש חברות הרבה יותר טובות. ב. צריך לדבר לא רק על חברה אלא על דגם מסויים שמתאים לי. לאחר שהסתכל ברגליי ועשה לי אבחון מהיר הוא המליץ לי על נעליים מסויימות של brooks. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת בעניין... תודה רבה

בעבר ניו באלאנס היתה נעל בלעדית בתחומה אך כיום השוק נעלי הנוחות התרחב אך התאמה נכונה יכולה להעשות ע"י מומחה הנעלה רפואית בעל תעודה של אונברסיטת תל-אביב בתחום"ההנעלה הרפואית" וכמובן לאחר אבחון מעבדת הליכה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל