לא מצליח להתרגל למדרסים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

29/11/2018 | 21:21 | מאת: אור

יש לי כאב בכף הרגל הקידמית ותחושה של חלוק נחל בין האצבע הראשונה והשנייה. כבר חצי שנה שאני מנסה להתאים מדרס ללא הצלחה. התחושה של סבל מתמשך ושרירים תפוסים כנראה בעקבות נסיון לפצות על הבעיה. הרופאים משוכנעים שהמדרס הוא הפתרון. החלפתי מספר אנשי מדרסים בתהליך. ללא שום התקדמות. אשמח לרעיונות.

עלמנת להגיע לפתרון יש לעבור בדיקה של מעבדת הליכה אמינה ופענוח מקצועי -אתה מוזמן להגיע למכונינו לתיאום 0509705544 או 03-6565290 או 0722111560 ורק לאחר הבדיקה יכולים להתאים סוג מדרס . לא לשכוח תחום המדרסים פרוץ מאוד ורק אורתוטיסט/הנעלה רפואית מוסמך להתאים מדרסים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל