בניית מדרסים לא תקינה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

19/09/2018 | 17:46 | מאת: יותם

היי, היו לי כאבים בהליכה כנראה באזור הקשת ואורתופד הפנה אותי לבניית מדרסים. במכון המדרסים הם לקחו לי מידה בעזרת מכשיר שנקרא פודוסקופ, וכבר באותו זמן מודפס המדרס והם עושים התאמה נוספת עם לחיצת המדרס כנגד הרגל(המדרס עשוי מחומרים שניתן לעצבם בחום). כעבור כמה דקות המדרס מתקרר ואתה מקבל אותו במקום. האם אתה מכיר טכניקה זו ללקיחת מידה? האם היא מדוייקת? או שעדיפות השיטות של גבס ותבנית קצף. אני לא מעוניין בהמלצה איפה לעשות מדרסים, רק תשובה לשאלה. תודה

היות ושוק המדרסים פרוץ ויש כל כך הרבה דרכים לעשות מדרס ובדיקה על פודוסקופ היא בדיקה ישנה מאוד וכן אני מכיר את השיטה של המדרסים והיא פשוט שיטה מסחרית ולא טיפולית . כדאי לעשות מדרסים צריך לעשות בדיקת מעבדת הליכה ובדיקה סטטית ורק לאחר מכן לקחת מידת מדרס. WWW.SPORTOPED.COM 03-6565290 0722111560 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל