לא מצליח להתאים מדרס

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

08/09/2018 | 10:45 | מאת: גילי

שלום ניר, שמי גילי אני כ-7 חודשים סובל מפלטםוס שניטרל אותי לגמרי, שום נעל או סנדל לא נוחים יותר, הייתי אצל מספר אורתופדים וניסיתי להתאים 7 מדרסים ב-4 מקומות שונים. תמיד בליטת ההגבהה מציקה לי ואני לא מצליח להתרגל, ניסיתי מדרסים קשים ורכים, עם נעליים רחבות, ניטרליות ומתקנות, עשיתי צילום אולטרה סאונד שיצאו תקינים. הוצאתי ב-7 חודשים מעל 10000 על נעליים שונות ומדרסים, כאשר אני מנסה ללכת ללא מדרס הרגל מתייסרת מכאבים, ועם המדרס הרגל פשוט לא מתרגלת לבליטה ( פס רוחבי ) לא בצד בקשת. כבר לא יודע מה לעשות, אשמח לעזרה. כרגע הולך עם נעל 4E שהקחה על הלחץ בצד הרגל בגלל רוחב הרגל הדריכה אבל הבליטה הרוחבית תמיד מורגשת גם כשמנסים להוריד את גובה המדרס. אורתופדים הפנו אותי למדרסנים הטובים ביותר ופשוט לא הולך. חייב עזרה , הצילו!!!!

התאמת מדרסים לצערי זה תחום פרוץ וצריך לדעת לאן ללכת. ממליץ לך לבוא לעשות בדיקת מעבדת הליכה ואז נוכל לאבחן לך את הבעיה . WWW.SPORTOPED.COM 03-6565290 0722111560

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל