כאבים במפרק ירך ימין

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

11/06/2018 | 15:55 | מאת: רעות

שלום רב, כאבים חזקים מזה שבועיים בירך ימין (מותן עד ברך) לאישה בת 73. הכאבים מופיעים בעוצמה רק בהליכה או בעלייה במדרגות (בשכיבה וישיבה לא כואב כלל). צילום רנטגן הדגים שינויים באגן. הומלץ על פיזיותרפיה. איזה עוד טיפולים ניתן לעשות? משכך כאבים לא משפיע, האם משהו אחר יכול לעזור לכאבים? תודה רבה.

הייתי ממליץ להגיע אלינו למכון ולעשות מעבדת הליכה שתדגים מה יוצר את הכאב ופיתרון שייקל עליה זה מדרס SFX ונעל רחבה עם הגבהה 0.5 של העקב על מנת לשחר לחץ מהעצב . 03-6565290 0722111560 0509705544 WWW/SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל