מדרסים שגורמים לכאבי ברכיים?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

08/04/2018 | 12:56 | מאת: יואב

יש לי כף רגל שקורסת פנימה וכאבים בכפות הרגלים. עשיתי מדרסים בהתאמה אישית והם אומנם פותרים את הכאבים בכפות הרגלים, אך עם זאת הם גורמים לכאבים בברכיים שלא קיימים כאשר אני הולך ללא המדרסים. כך שבעצם המדרסים פותרים כאבי כפות רגלים אך גורמים לכאבי ברכיים. האם הכאבים בברכיים הם כתוצאה מצורך של הגוף להתרגל למדרסים והכאבים יחלפו עם הזמן. או שהכאבים בבברכיים הם אינדיקציה לכך שהמדרסים פשוט לא טובים עבורי?

מרבית הפעמיים בעיות ברכיים נובעות מבעיות כף הרגל ולכן יש צורך במדרסים עלמנת לייצב את ציר ההליכה. מדרסים גורמים לשינוי ולוקח לגוף להסתגל בין שבועיים לחודשיים מאוד אישי ולגופה של הבעיה. מקווה שלפני שהתאימו את המדרס עברת מעבדת הליכה ועוד יותר מקווה שבדקת שלמדרסן יש את התעודות הנחוצות של "מכון לואיס" ושל "אוניברסיטת ת"א" -הנעלה רפואית ומדרסנות. מוזמן להגיע למכונינו לביקורת 0722111560 036565290 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל