כף רגל קורסת פנימה מדרסים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

23/03/2018 | 09:25 | מאת: קפלן מרים

שלום רב בוקר טוב יש לי בעיה גדולה שתי כפות הרגליים שלי קורסות פנימה התאימו לי מדרסים ברשת אבידור אבל הכאבים ברגליים ממשיכים וגם בגב בעיקר בקשת של הרגל בחנהות טוענים כי הנעל אינה מתאימה רבל החלפתי כב4ר נעליים הוצאתי מלא כספים האם יש עוד מקום או פתרון אחר לבעיה תןדה על התשובה

ראשית מוזמן להגיע אלינו לבדיקת מעבדת הליכה ונראה מה הבעיה. אני לא כל כך יכול להעביר ביקורת על מכון/רשת מכונים היות וזה לא הוגן שלצד השני אין יכולת תגובה. היות ואני מכיר שיטות עבודה רבות לבעיה כמו שלך ואני מניח שניסו לתקן את מנח הרגליים ע"י תמיכה אגרסיבית בקשתות ולכן נוצרו כאבים. ישנם מצבים שלא כדאי לשנות את הביומכניקה של ההליכה כי היא תיצור כאבים רבים. מוזמן להגיע אלינו 0722111560 036565290 0509705544

28/03/2018 | 09:26 | מאת: תגובה כף רגל קוטרסת

תודה רבה אתקשר

17/09/2020 | 10:51 | מאת: הראל

היי גם לי יש בעיה דומה וכבר שנה של סידורי המדרס לא עוזרים. האם מצאת בעיה לפתרון שלך?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל