התאחד מבינה את השאלה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

21/03/2018 | 11:22 | מאת: התאמת מדרסים והמלצה על נעלים

יש לי כף רגל שטוחה, צניחה של כרית כף הרגל, הנוטה לקבל יבלות, ובעקבות מדרסים לא מותאמים אצבעות כף רגל שמאל התכופפו ונוצרה אצבע שנניה פטישית והאלוס ואגוס. אורטופד המליץ על מדרסי סיליקון שאינן מסייעות ותומכות. היה פודיאטור בעבר שהשגיח על בצוע המדרסיםאבל הוא פוטר. אורטופדים טוענים שקיים דוק פרוע בקרב מבצעי המדרסיםולכן הם אינם יכולים להמליץ. באחת הפעמים מכון לבצוע מדרסים אילץ אותי לפנות באופן פרטי לאורטופד שהם ישמעו רק להוראותיו. הוא המליץ לצפות את המדרס בצפוי המיועד לסוכרתיים. כף רגלי דקה אדומה . יש לי הרבה מדרסים ואין נעל עדינה ומתאימה למבנה כפות רגלי. אני ממש נמנעת מהליכה.

אני אענה לפי הסדר ראשית זה בסדר שמכון אורתופדי מפנה לאורתופד לפעמיים יש הבנה בין אנשי מקצוע וזה מצויין- במידה ולא קיבלת פיתרון זכותך לפנות לרופא אחר ולמכון אחר. רפידות הסיליקון שאת קונה הן מזיקות יותר לרגליים ולא מטפלות ,הן טוב למי שלא כואב ורוצה רכות. לגבי נעליים עדינות תמיד אפשר לבנות נעליים עדינות לכף הרגל זה רק פונקציה של תקציב . מוזמנת למכונינו ליעוץ ובדיקת מעבדת הליכה. 0509705544 0722111560 036565290

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל