סוגי מדרסים שונים ועובי מדרס

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

04/09/2017 | 06:41 | מאת: מאור הכהן

אורתופד הפנה אותי לפני מספר שנים לעשות מדרסים בהתאמת גבס. ועשיתי מספר פעמים מדרסים חצי קשים. מעבר להתאמה עצמה. רציתי לשאול לגבי עובי המדרס. האם עובי המדרס והשכבות שבו מעידות על איכותו? ה דרסים האחרונים היום ממש עבים ובוקי נכנסים לנעל וגם לא נוחים. המבצע אמר שזה ככה צריך להיות. העובי בעיקר בעקב. קשה לי בכלל ללכת איתם.

עובי המדרס אינו מעיד על איכותו - לפעמיים יש צורך במדרס עבה במידה והרקמה השומנית נעלמה מכף הרגל. היום בעולם המגמה לדק ופונקציונלי יותר - אתה מוזמן אלינו ספורטופד לבדיקת הליכה והתאמת מדרס נכון . 0722112560 03-6565290 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל