כאבי בכף הרגל בעצם שבהמשך לבוהן וברצועה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

17/06/2017 | 12:47 | מאת: ארווין

שלום רב יש לי כאב בעצם שבהמשך לבוהן ברגל ימין. בעיקר בהליכה. בנוסף גם כאב ברצועת כף רגל ימין. משחות כמו וולטרן או מחממות אינן עוזרות. יש לי סוכרת סוג 2 מאוזן בכדור. הכאבים הופיעו והתגברו בשנים אחרונות. בתודה ארווין

סביר להניח שיש שחיקת סחוס של מפרק הבוהן וזאת רופא צריך לאבחן. מה שאני ממליץ לעשות מדרס עם קיבוע למפרק הבוהן לרכוש נעלי ספורט רחבות עם רוקר גבוה. מוזמן להגיע אלינו לבדיקה במעבדת ההליכה ולאחר מכן נמשיך בטיפול נכון- לתיאום 0509705544 0722111560

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל