כאבים לאחר שימוש במדרסים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

03/03/2017 | 12:59 | מאת: רועי

בהמלצת האורתופד ניגשתי לעשות מדרסים מותאמים אישית לתמיכה מידאלית של כפות הרגליים בגלל קשת גבוהה והשטחה קלה של כפות הרגליים בזמן דריכה. אך לאחר הלכיה של כשעתיים עם המדרסים החלו כאבים חזקים מאוד בכמה אזורים שונים בכפות הרגלים, כאב לי אפילו לדרוך יחף על הרגליים. יש לציין שמעולם לא כאבו לי כך הרגליים. כמובן שהפסקתי השימוש במדרסים אך הכאבים נשארו למספר ימים לאחר השימוש במדרסים. אם המדרסים היו לפי דגימת כף הרגל שלי מדוע כל כך כאב לי? אני מתלבט האם יש טעם לעשות מדרס נוסף בצורה אחרת או לוותר על מדרסים? האם יכול להיות שפשוט כף הרגל שלי אינה מתאימה לשימוש במדרסים?

מדרס צריך לעשות אצל מדרסן עם תעודות -לא כל מכון או פיזיוטרפיסט יש תעודות הנעלה רפואית/מדרסנות. אתה לא מספר איזה סוג מדרס עשית ולכן קשה להסביר. אני מזמין אותך ליצור קשר טלפוני או לבוא לבדיקה 0509705544 או 0722111560 ניר

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל