כאבים בעקב רגל שמאל במיוחד לאחר מנוחה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

25/01/2017 | 14:48 | מאת: שרון

כאבים בעקב רגל שמאל כל הזמן במיוחד לאחר מנוחה . לפני הכאבים התפצלות של אצבעות הרגל מרווח v בין האצבע השניה לשלישית בשתי הרגלים

מה שאתה מתאר יכול לסמן רגישות ברצועה הפלאנטרית של רגל שמאל(סוג של דלקת) שווה בדיקה אצל אורתופד או פודיאטור ,לגבי האצבעות יתכן וזה גירוי בעצב. הפיתרון מדרס + מטטרסל פד + נעל רחבה . יש אצלי באתר הסבר מדוייק לתופעה בקטגוריית המאמרים. WWW.SPORTOPED.COM או פיסבוק - "ספורטופד מדרסים" 0509705544 או 0722111560

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל