מתחילה ללכת עם מדרסים בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

14/01/2017 | 19:34 | מאת: לירון

שלום, לפני כמה ימים התחלתי ללכת עם מדרסים ויש לי כמה שאלות: רציתי לשאול לגבי קניית נעליים כשיש מדרסים: נתקלתי בבעיה כשרציתי לקנות נעל נשים חדשה. בנעלי נשים (מגף עם שרוכים) הרפידה היא מודבקת ולא ניתן לשלוף אותה במזמן המדידה, אז בעצם קניתי נעל במידה אחת יותר מהמידה שלי, ואז לא יהיה צורך להוציא את הרפידה הפנימית כי אז הנעל תהיה גדולה... האם זה בסדר ללכת עם המדרס על הרפידה הקיימת? בעיה נוספת, אני מידה 38 ואורך המדרס שלי מותאם לאורך של נעל שהוא 38 (כי כל הנעליים שלי לפני המדרסים במידה 38). אני נאלצתי עכשיו לקנות מידה 39, מה שגורם לכך שהמדרס קצת קצר מהסוליה של הנעל, כלומר שיש רווח בין הסוף של המדרס לקצה הנעל. מבחינת הרוחב לא היתה בעיה. הוא נכנס טוב. האם ניתן ללכת ככה? כשמדדתי מידה 38 עם המדרס, המדרס אכן כיסה את כל אורך הסוליה אבל היה לי ממש צפוף ולא נוח, כי המדרס מקטין את הנעל. מאחר ולא ידעתי כמה מקום התפנה לאחר הוצאת הרפידה המודבקת בקניית מידה 38, העדפתי לקנות 39 למרות המרווח שיש בין סוף המדרס לקצה הנעל. אשמח לקבל תשובות על שתי השאלות.

לירון שלום רב לגבי מדרסים בנעליים שהרפידה לא נשלפת אין בעיה להשתמש בהן-חבל שהמדרסן לא הסביר לך שישנם מדרסים פונקציונאלים אשר יתאימו לרוב זוגות הנעליים/מגפיים . מידת הנעל לא חשובה כי 38 בחברת X שונה מ 38 בחרת Z או X . באתר שלנו יש מאמר איך קונים נעליים נכונות -WWW.SPORTOPED.COM להמשך יעוץ 0509705544 ניר ספורטופד .

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל