צמחי מרפא לחולים בלחץ דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/10/2008 | 03:59 | מאת: אליעזר

האם אדם הסובל מלחץ דם גבוה, סכרת, ושומנים בדם ואשר מטופל בכדורים ומאוזן פרט לטריליצרידים יכול לקחת צמחי מרפא , ויטמינים או מינרלים בביטחון בלי חשש לתופעות לוואי או אינטראקציות? יש לציין שהוא לוקח גם קומדין אודה לך על התיחסותך

אליעזר שלום, אני תמיד ממליץ לכל מי שנוטל תרופות לכל מטרה שהיא, להיועץ ברוקח/רופא אשר מומחים לצמחי מרפא ורפואה טבעית כיוון שידועות כיום הרבה אינטראקציות בין התרופות לצמחים/ויטמינים השונים. המלצתי היא לבוא עם רשימת התרופות/תוספים הנלקחים ולבדוק כל מקרה לגופו של עניין בכדי לוודא שימוש נכון ומושכל בתרופות ובצמחי המרפא, אשמח לעמוד לרשותך, גמר חתימה טובה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה