קרוהן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/02/2007 | 09:41 | מאת: ענבל

אילן בוקר טוב, האם יש טיפול מומלץ לחולי קרוהן,אם כן, איזה? תודה ויום טוב, ענבל

בוקר טוב ענבל, מחלת הקרוהן היא מחלה דלקתית של המעי, ומשערים כי נגרמת מפגם במערכת החיסונית של הגוף. אחד הצמחים החזקים ביותר לטיפול במחלה ולמניעת סיבוכיה וכל הקשיים בכרוכים בה זהו צמח האוניה דה גאטו (Una De Gato). לפי מחקרים עדכניים שנערכו במספר אוניברסיטאות בעולם (ארה"ב, גרמניה, איטליה, פרו ועוד.), תמצית תיקנית של צמח זה מטפלת בכל הנושא של מערכת החיסון, שכן לסובלים מהמחלה יש מערכת חיסון חלשה. יש תוצאות מצוינות בחולי קרוהן גם בהפחתה של הדלקתיות במעי וגם במניעת התפתחות של זיהומים בקטריאליים וויראליים הגורמים לדלקת. המלצתי היא לקחת כדור אחד פעמיים ביום למניעת הדלקות ועד 4 כדורים ליום לטיפול בדלקות. כמובן שיש להמנע מחיטה מלאה, תבלינים חריפים, אלכוהול, ומוצרי חלב עד כמה שניתן. חשוב גם לשלב בדיאטה שמן פשתן ממקור צמחי, ויטמינים A,B2,חומצה פולית ואבץ. שבוע טוב ובריא.

02/03/2007 | 07:01 | מאת: קרן

היי יש טיפול מומלץ לקרוהן במסגרת רפואה משלימה וכדאי לך לקרא על כך במה שכתבתי. הטיפול הוא צמחי אנטי דלקתי חזק במיוחד והיה לי המזל למצא אותו. קרן [email protected]

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה