סטויליום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/09/2008 | 00:38 | מאת: לינור

שלום אני בגמילה מכדורי הרגעה קסנקס כרגע אני עם 7-כלומר גמילה קשה. אני נוטלת סטויליום .בתוך כמה זמן ניתן לראות את השפעתו ההרגעתית ועזרתו בגמילה. אני כ4 ימים נוטלת 2 אחרי הארוחה,האם צריך להמתין יותר זמם עד שישפיע?והאם חייב להוסיף אוליגוטיב ?אני נוטלת אוליגוטיב מספר 2 11 14 .וקראתי שאוליגוטיב 15 עוזר לסטויליום. תודה רבה.

לינור שלום, בגמילה כמו שלך התהליך יכול להימשך מספר שבועות ואף חודשים, אך העיקר הוא להיגמל בכדי לשפר את איכות החיים והשינה בצורה טבעית. ההומיאופטיה יכולה לסייע במקרה זה ולקצר את תהליך הריפוי. הייתי ממליץ לך לנסות גם את צמח המאקה, אשר מאזן את המחזור ה%

לינור שלום, בגמילה כמו שלך התהליך יכול להימשך מספר שבועות ואף חודשים, אך העיקר הוא להיגמל בכדי לשפר את איכות החיים והשינה בצורה טבעית. ההומיאופטיה יכולה לסייע במקרה זה ולקצר את תהליך הריפוי. הייתי ממליץ לך לנסות גם את צמח המאקה, אשר מאזן את המחזור ההורמונלי ומשפר את מצב הרוח ומרגיע מתח וסטרס, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה