פרופלג'ל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/09/2008 | 00:24 | מאת: רז

היי... מערכת החיסון שלי החלה לעלות בתיפקודה -אין לי נזלת יותר,אני ערנית וכד'. אך יש לי דלקת במעי הדק קלה מאוד מאוד-ל]י הרופאים זה מרב כדורים ששתיתי (שתיתי 8 שנים 9 כדורים ליום,והמון כדורים אחרים,לאחר בדיקות נמצא דלקת קלה מכוייבת-לא בטו שקרוהן כלל כי אין שום תסמין לקרוהן),את המערכת חיסון כנראה שפתר לי השיטקר. אך אני נוטלת כחודש ימים 3 ביום פרופרג'ל שעוזר לרירית המכוייבת-אך אצלי אין כל שינוי,הכאבים עזים. האם ומתי הפרופל ג'ל יעזור לי?זה יכול לקחת מספר חודשים?? תודה רבה.אני ממש בסבל. ומהי הפרוביוטיקה???המליצה לי חברה..

רז שלום, לחיזוק מערכת החיסון ולמניעת דלקות וכאבים הייתי ממליץ לך על צמח הנקרא אוניה דה גאטו בכדורים, יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום למשך חודש ימים ולאחר מכן להמשיך בכדור ליום למניעת דלקות. הפרוביוטיקה אלו הם החיידקים הטובים לגוף אשר מסייעים במניעת דלקות ובשיפור העיכול, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה