אלגלוטומין ועוד...

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/09/2008 | 23:31 | מאת: רז

שלום. בתוך כמה סצן ניתן לראות שיפור בדלקת קלה מאוד מכוייבת במעי הדק?אני נוטלת אלגלוטמין יומיים ואין שיפור,ויש לי כאבי בטן נוראיים לאחר ארוחה. יש לי חוסר חלבון וברזל,ותת ספיגה. אני לוקחת מגנזיום ציטראט כבר כחודש ושיטקר אלגרוטיב מספר 1,ובשבוע הראשון חשתי בשיפר בכאבי הבטן בצד שמאל,ועכשיו הכאב חזר.הרב אמר ךלי להמתין חודש... האם האלגלוטמין ייעזור להעלמת הכיבים?אני רק יומיים איתו... תודה רבה

רז שלום, שיפור בדלקות יכול לקחת די הרבה זמן בהתחשב בעובדה שאת נוטלת צמחי מרפא ותוספי מזון אשר פועלים מצויין אך בופן איטי וממושך יותר. יש צורך להתאזר בסבלנות ולאחר כשבועיים עד חודש תוכלי להרגיש בשיפור בכאבים והפחתת הדלקת. שבת שלום.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה