רמות של כולסטרול וטריגליצרידים גבוהים מאוד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/09/2008 | 10:31 | מאת: מיכל

מה אפשר לקחת כדי להוריד את רמת הכולסטרול והטריגליצרידים, עבור אדם בשנות 40 שלא שמן אך מעשן, אוכל סך הכל די בריא, ומנסה לעשות פעילות גופנית שזה ידוע שעוזר בהורדה של הרמות.

מיכל שלום, להורדת השומנים והכולסטרול בדם אני ממליץ על שילוב של צמח הקאיגווה (CAIGUA), כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה ביחד עם כמוסות שמן פשתן אורגני (3 כמוסות ליום לאחר הארוחה). יש לשלב כמובן תזונה נכונה ופעילות גופנית מתאימה, בהצלחה ושנה נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה