אכינציאה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/09/2008 | 21:51 | מאת: מתעניין בצמחי מרפא

החורף מתקרב וצריך להתכונן... אחד הצמחים היותר ידועים לטיפול במחלות חורף הוא צמח האיכינציאה. האם הצמח באמת יעיל?

שלום למתעניין, צמח האכינצאה הוא מצויין לחיזוק מערכת החיסון ולטיפול בדלקות ולמניעתן. יש לקחת אותו לתקופה של שבועיים ולא יותר מאחר והוא עשוי לגרום לתופעות לוואי. הוא טוב לטיפול מיידי בשפעת ובהצטננות. לאחר הפסקה של שבוע ניתן לחזור בשימוש אולם לתקופות של שבועיים עם הפסקות ביניהן. שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה