שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/09/2008 | 14:43 | מאת: דרורית

שלום רב אני סובל מנדודי שינה בגלל דאגות בעבודה. מה ניתן לקחת ? מהי המלצתך? יש לציין שעלי לשמור על ערנות בבוקר. שמעתי שניתן לחלוט תה מפרחי קמומיל ושורש ג'ינג'ר... תודה

02/09/2008 | 14:50 | מאת: דרורית

שלום שוב מעיון בתשובות קודמות המלצת על תה ממס' צמחים. האם אני קונה את הטיונים ושם בכוס מים רותחים או לקנות בתפזורת בבית טבע ואז באיזה יחס לשים את התיונים. בברכה

שלום רב, הייתי ממליץ לך על פורמולה טבעית להורדת המתחים והלחץ ולהעלאת המורל ושיפור ההרגשה הכללית. הפורמולה מורכבת מ:פסיפלורה,מליסה,הומולוס ועוזרר. יש לקחת 30 טיפות ברבע כוס מים כשעה לפני השינה. ב

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה