תופעות לוואי של omega3 ו/או niazin non flushing

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/09/2008 | 11:56 | מאת: לארה

שלום רב, שאלה: גבר בן 53 צורך את התוספי התזונה הבאים לצורך הורדה ברמת הכולסטרול:omega3;niazin non flushing בבדיקות דם אחרונות הופיעו רמות גבוהות מהנורמה של : AST(GOT) 47 U/L 15-40 (.........)* ALT(GPT) 65 U/L 4-41 (.........)* Bilirubin, Total 1.06 mg/dL 0.1-1 (.........)* Monocytes % 12.0 % 1-10 (.........)* האם עליה בערכים אלה יכולה להיות קשורה לתוספי התזונה הנ"ל? בתודה מראש ובבירכת שנה טובה, לארה

לארה שלום, למיטב ידיעתי אין לתוספי תזונה אלו כל תופעות לוואי ולכן היית ממליץ לך להפנות את השאלה לרופא המטפל שלך שי%E

לארה שלום, למיטב ידיעתי אין לתוספי תזונה אלו כל תופעות לוואי ולכן היית ממליץ לך להפנות את השאלה לרופא המטפל שלך שימליץ על המשך טיפול, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה