תחליף טבעי ללוסטרל טיפול בחרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/08/2008 | 22:34 | מאת: ליאת

שלום, מזה שנה אני מטופלת בלוסטרל כטיפול בחרדה, עקב ירידה משמעותית בתשוקה המינית החלטתי להפסיק. (ניסיתי להחליף סוג אבל זה לא עזר...) עכשיו אני מחפשת תרופה טבעית או שילוב של ויטמינים שיכול לתת איזה שהוא אפקט שמתקרב. מלבד זאת, חרדה..?! על מה היא מצביעה ברפואה הסינית למשל? על איזה חלקים חלשים היא מעידה? או איזה ויטמנים / חומרים חסרים לי?

ליאת שלום, זה ידוע שלתרופה זו ישנן תופעות לוואי ובכללן גם ירידה בחשק המיני. הייתי ממליץ לך לנסות לשלב בתחילה צמחי מרפא ולאחר מכן כשהמצב משתפר, להוריד בהדרגה ובהמלצת הרופא את מינון התרופה ולהמשיך רק עם צמחי המרפא. זאת בכדי להוריד את תופעות הלוואי ולשפר את איכות חייך בצורה טבעית. אני ממליץ על צמח המאקה (MACA) לשיפור ההרגשה הכללית ולהעלאת מצב הרוח בצורה טבעית כמו גם לשיפור הליבידו והחשק המיני בצורה מהירה ויעילה. תוכלי לקרוא עוד על הצמח באתר www.medicalherbs.co.il כמו כן, ניתן לקחת גם תערובת של צמחי מרפא בטיפות להרגעת המתח והחרדה ולשיפור המורל המכילה: סקוטלריה, פסיפלורה, הומולוס ועוזרר. יש לקחת 15 טיפות 3 פעמים ביום לפני הארוחה בקצת מים. לשינה ניתן לקחת 30 טיפות כשעה לפני השינה. בהצלחה ושבוע נפלא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה