טפול בלחץ דם ליבילי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/08/2008 | 16:17 | מאת: דלית

מכיוון שאיני אוהבת תרופות בלשון המעטה אבקשך להמליץ לי על צמחים להורדת לחץ הדם אני רזה אין לי בעיות כולסטרול וטריגליצרידים . אני קצת חוששת מצמחי מרפא האם ישנם מזונות או תבלינים שיכולים לעזור בתודה

26/08/2008 | 00:36 | מאת: זילי אורבך

"לחץ דם" הוא "רוצח שקט" לא כדאי להזניח הטיפול והביקור אצל רופא בנדון. אני ממליצה על רפואה משולבת: שינוי תזונתי והתאמתו לפרופיל סוג הדם. כמו כן, מומלץ להפחית שימוש במלח. יש מלח דל נתרן. צמחי המרפא המומלצים הם: עלי זית,פרחי טיליה, עוזרר, שום ודבקון לבן. מיץ רימונים אף הוא מומלץ לטיפול בבעיה. תרגילי מדיטציה, הרפיה והרגעה מסייעים אף הם.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה