תוסף מזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/08/2008 | 11:59 | מאת: אתי

עקב טרשת עורקי הצואר לוקחת אספירין 75 מ,ג פעם ביום לוקחת פורמולה בשם מיד לייף גארד שמורכבת מקו אנזים10 60 מ,ג ויטמין e 200 יחידות וסלניום 100 מק,ג הפורמולה היא של חב supherb האם פורמולה זו מומלצת והאם לקיחת 3 סוגי כדורים זה שילוב מועיל בתודה ובכבוד אתי

24/08/2008 | 09:30 | מאת: alexander

שלום אתי. זה מסוג המיקרים שיעוץ אישי מיקצועי הוא הדבר הנכון והמיקצועי לעשות. אני משוכנע שהרוקח/ת אליוו תיפני,ישמח להפנות אותך לאיש מקצוע מתאים. רק בריאות. אלכסנדר דגן N.D [email protected]

אתי שלום רב, לדעתי לא מומלץ לקחת אספירין בשילוב עם האנזים קו Q10 כיוון שהאנזים דומה בצורתו לויטמין K אשר כידוע גורם לקרישת דם ולכן מה שעלול לקרות הוא שהאספירין שאת נוטלת לא יעבוד בצורה אופטימלית ויווצרו קרישי דם בלתי רצויים ואף מסוכנים. היית ממליץ לך לבצע בדיקות דם בכדי לוודא שמערכת קרישת הדם שלך עובדת בצורה טובה ושלא נגרם כל נזק בגלל האינטראקציה בין התרופות הללו. יש צורך בייעוץ נטורופטי שיתאים לך תוספי תזונה אשר לא יגרמו לאינטראקציה בין תרופתית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה