שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/08/2008 | 23:58 | מאת: רז

שלום רב לאחר שנתיים של בדיקות נמצאה אצלי בבדיקת הדאבל בלון=ביופסיה,"רירית מכויבת ומודלת במעי הדק",אין לי ברזל ואין לי חלבון-כלומר יש לי בעיית תת ספיגה.ניסו לתת לי רמיקייד ואף הוא לא עזר!!!כי בעייתי במעי הדק. נתנו לי תרופות טבעיות (הדלקת שלי מאוד מאוד קלה-לפי הרופאים),התרופות הן אוליגור 3 ביום,10 ביום אוליגוטיב מספר 1 coa ובנוסף פרופוליסג'יל. מתי אתחיל לראות שינויים בספיגה של החלבון והברזל?ובמצבי הכללי?מתי הדלקת במעי הדק "הקלה" הזו תחלים? גם היומירה לא עזרה-אגב. תודה רבה

רז שלום רב, את התוצאות ניתן לראות בצורה אישית, כל אחד והמצב הפיזי/נפשי שלו ולכן קשה לנבא מתי בדיוק ניתן לראות שיפור במצב. בכל מקרה הייתי ממליץ לך על צמח האוניה דה גאטו לחיזוק מערכת החיסון ולמניעת דלקות, %F

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה