עזרה בבקשה,,,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/08/2008 | 05:39 | מאת: שרון מגבעתיים

האם יש ברפואה ה הטבעית פתרון לדלקות בשתן ? ואם יש ,האם אפשר לקבל את טיפול הזה גם בהריון מתקדם ?

שרון שלום, כמובן שיש טיפול טבעי כמעט לכל מחלה מערבית ובכלל זה גם לדלקות בדרכי השתן, לדוגמא על ידי צמחי האוניה דה גאטו, אכינצאה ופרוביוטיקה. בנוגע להריון מתקדם אני תמיד ממליץ לפנות לרופא המטפל בכדי לשמור על בריאות העובר והאם, לאחר הלידה ניתן להשתמש בצמחי מרפא ללא חשש. שבת נהדרת.

26/08/2008 | 00:27 | מאת: זילי אורבך

בתקופת ההריון ניתן להשתמש בתכשירים מתחום ההומוטוקסיקולוגיה, אותם אפשר לקנות בבתי המרקחת וברשתות הפארם. יש תכשיר R18. לדלקות בדרכי השתן. מיץ חמוציות יכול לסייע, הוא מונע היצמדות חיידקים לדפנות של דרכי השתן. שימוש בצמחי מרפא לבעיה בתקופת ההריון הוא בעייתי.להמתין לאחר הלידה וההנקה. חובה ללכת לאורולוג, לבצע תרבית שתן ולקבל טיפול תרופתי בהתאם. מומלץ לשתות הרבה .חוסר שתיה מספקת עלול אף הוא להחריף את הבעיה. חשוב לשתן. לשמור על הגיינה לאחר יציאות, לנגב עם מגבונים לחים.לפעמים חיידקי E.COLI מהצואה חודרים לשלפוחית השתן ומזהמים אותה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה