גלי חום+מאקה לאישה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/08/2008 | 11:48 | מאת: סימה

לפני שנתיים התחלתי לסבול מגלי חום. נתנו לי "אקטיבל" וזה פתר את הבעיה. לפני 3 חודשים החלפתי את ה"אקטיבל" ב"מאקה לאישה". הרגשתי מצויין עד לפני שבוע. מלפני שבוע ימים אני שוב סובלת מגלי חום למרות שלא חדלתי להשתמש במאקה. שאלתי: מה לעשות? האם להפסיק את השימוש ב"מאקה לאישה" ולחזור ל"אקטיבל"? בתודה מראש סימה בן דוד

סימה שלום, היית ממליץ לך להגדיל את המינון שאת לוקחת ולהוסיף עוד 20 טיפות ליום למינון הקיים, לאחר שבוע תרגישי

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה