שלום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/07/2008 | 18:11 | מאת: מיכל

שלום האם במקרה שלא חסרים ויטמינים בגוף, ניתן לשתות מיץ עשב חיטה? כי הבנתי שלא טוב שיש עודף ויטמינים בגוף. אז האם יש הגבלה במקרה של עשב חיטה

03/08/2008 | 00:40 | מאת: נטורופט

בס"ד שלום לך אין בעיה עם עשב חיטה אולם מידי פעם רצוי לעשות הפסקה בלקיחתו. לגבי ויטמינים בעולם שאנו חיים את לא מקבלת ויטמינים משום מקור ( במיוחד מהאוכל שכולו או רובו מהונדס ומלא בתוספים לא רצויים ) ולכן מומלץ לכול בן אדם בריא ליטול טבליה אחת ביום של מולטי ויטמין אחרי אוכל בבוקר. בברכה נטורופט

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה