שאלה לגבי אומגה 3 ושאלה לגבי EverFlex

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/07/2008 | 16:41 | מאת: דז

שלום, שאלה 1: אני נוטל פעמיים ביום כמוסה אחת של המוצר EverFlex של חברת "נייצ'רס סאנשיין" (מצורף קישור למוצר: http://www.nsp.co.il/products/catalog/product.aspx?Product=925) המוצר מכיל גלוקוזאמין (420 מ"ג) , כונדרויטין סולפאט ( 110 מ"ג) , 420מ"ג -MSM , והרפגו (DEVILS CLAW- 50 מ"ג). - דומה מאוד למגה גלופלקס. רציתי לדעת האם יש חסרונות בנטילת תוסף מזון זה? אני בן 22 ולוקח עקב דלקות חוזרות במפרקים וכן כי היני ספורטאי. האם יש חסרון בנטילת מוצר זה? האם עודפים ממנו יוצרים בעיה כלשהי או שהוא פשוט מופרש בשתן? מה המינון המתאים באמת? האם יש סכנה או חסרון בהפסקת נטילת המוצר ביום מן הימים? תודה רבה! שאלה 2: ברצוני להתחיל ללמוד למבחן הפסיכומטרי ואני מעוניין להתחיל לקחת אומגה 3 על מנת לעזור בריכוז, בחשיבה וביכולת הקוגנטיבית. איזה תוסף מזון מהמשפחה הנ"ל מומלץ לקחת למטרה זו ובאיזה מינון? תודה רבה!

דז שלום, המוצר הנ"ל הוא מצויין והרבה מטופלים שלי נוטלים אותו על בסיס קבוע כבר שנים כל שאין כל סכנה בלקיחתו. הוא לא מצטבר בגוף אלא מופרש בשתן. מומלץ לקחת כדור עד 2 כדורים ליום לאחר הארוחה. אין ךו תופעות לוואי או סכנה בהפסקת לקיחתו. לזיכרון אני ממליץ על שילוב של 2 כדורים ליום של אומגה 3 ממקור צמחי כגון שמן פשתן בכמוסות עם כדור אחד של צמ%E

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה