פסוריאזיס האם יש טיפול טבעי לחיסול המחלה ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/07/2008 | 20:46 | מאת: מ. שרונוביץ

מקווה שיש לך פיתרון טבעי למחלת הפסוריאזיס, בטיפול הקונבנציונאלי, לא התקדמו בריפוי עד כה ,(בעזרת השמש והמשחה). תודה מראש, יישר כח על הפורום המקסים והחשוב , מ.שרונוביץ

תודה על המחמאות החמות, זה מדרבן אותי להמשיך ולסייע במיטב יכולתי לקהל הרחב. לגבי הפסוריאזיס, יש פתרון מצויין והוא טיפול הומיאופטי. לפי תוצאות מצויינות עם הרבה מטופלים שלי אני יכול להמליץ לך על מספר מטפלים שעושים פלאים בטיפול בבעיה הזו בצורה טבעית ומהירה, ניתן ליצור עמי קשר באתר www.medicalherbs.co.il שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה