ויטמין סי אסטר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/07/2008 | 12:26 | מאת: סיגל

שלום, האם כדאי להתחיל לקחת ויטמין סי אסטר על בסיס קבוע, קראתי שיש לו "ערך מוסף" מעבר לפלוסים של הויטמין, מבהיר העור ומטפל בפיגמנטציה הנני בת 46 בריאה באופן כללי למעט כולסטרול המטופל בפרבסטטין 10 מ"ג מינון רצוי, תופעות לוואי? האם אתה ממליץ? תודה מראש סיגל

סיגל שלום ותודה על שאלתך, ראשית כל לגבי הפרבסטטין, כידוע לך בוודאי יש לתרופה לתרופה זו תופעות לוואי אשר מופיעות לאחר שימוש ממושך והן: כאבי שרירים, עייפות וחולשה וגם פגיעה בחוזק הלב ובאספקת האנרגיה של שריר הלב. לכן חשוב ביותר לשלב עם התרופה את האנזים הנקרא Q-10 60 מ"ג פעם-פעמיים ביום לפי המצב האישי. וזאת בכדי להחזיר ללב את אספקת האנרגיה התקינה ומניעת עייפות וחולשת השרירים בגוף. לגבי הויטמין C אין כל מניעה לקחת 1000 מ"ג ליום, אולם עדיף ממקור טבעי ולא חומצי ושיהיה גם בשחרור איטי בכדי שלא יגרום לחומציות יתר בקיבה ולתופעות לוואי בלתי רצויות במערכת העיכול. הייתי ממליץ לך גם לשלב כמוסות שמן פשתן ממקור אורגני אשר מורידות את הכולסטרול הרע ומעלות את הטוב ומורידות את השומנים בדם בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. התוצאות מצויינות ומהירות. יש לקחת שלוש כמוסות ליום לאחר הארוחה, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה