דלקת באמת היד ,,,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/07/2008 | 22:26 | מאת: בני שרון

אני סטודנט בן 26, לא עובד עבודה פיזית,ולא מאמץ את הידיים ,ולאחרונה התחיל כאב חד ביד באיזור העליון בחלק של אמת היד (כלומר באמצע היד במיקום שבין המרפק לכף היד), יש לי כאבים חזקים כבר שבוע ימים. . ניגשתי ביום השני של הכאב,, אל האורטופד שבדק אותי , הוא טוען שאיבחן דלקת בגיד, ונתן לי אנטיביוטיקה למשך שבוע ימים, ביומיים הראשונים הכאב נרגע, אבל ביום השלישי הכאב התעורר שוב, וזה כבר היום השביעי של האנטיביוטיקה, היום המצב חזר להיות כמו בהתחלה,הכאב חד וחזק . מה אתה ממליץ לי לעשות לפתירת הבעייה. בתודה מראש, בני שרון

בני שלום, אני תמיד מעדיף אם יש אפשרות כזו (ולרוב יש אפשרות...) לנסות את הרפואה הטבעית לפני שמתחילים עם תרופות, כיוון שהרבה יותר קל למנוע את הבעיה בצורה טבעית מאשר לאחר מכן לנסות ולפתור אותה ואז יש גם תופעות לוואי בלתי רצויות. הייתי ממליץ לך מאוד למרוח ג'ל על בסיס טבעי המכיל את צמח האוניה דה גאטו, MSM, קמפור ומנטול. השילוב הזה מצויין לטיפול בדלקות שרירים, גידים ומפרקים כמו גם להפחתת הכאב בצורה טבעית וללא תופעות לוואי כלשהן. כמו כן תוכל לקחת גם טיפות הומיאופטיות המכילות ארניקה בדילול של 12C. יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה