נטילת תוסף תזונה ליזין בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/07/2008 | 22:14 | מאת: נטע

שלום רב, אני נוטלת תוסף תזונה ליזין (ח.אמינית) של חברת GNC (נמכר ללא מרשם רופא) מזה כשנה למניעת פצעי הרפס על השפתיים (הפחית משמעותית את ההתקפים ואת חומרתם). לפני כשבוע גיליתי שאני בהריון , היום שבוע שישי, ורציתי לשאול האם אני יכולה להמשיך ליטול את התוסף? אני מתחתנת בעוד חודש וחצי וחוששת לסבול מהתקף בחתונה. תודה

נטע שלום ומזל טוב לרגל חתונתך, בכל הקשור בהריון ולידה אני תמיד מעדיף לשאול בעצתו של הרופא המטפל, שכן הוא מכירך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום ולא הייתי ממליץ לנסות גם מוצרים טבעיים בלי לשאול אותו, בהצלחה פעמיים, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה