נשירה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/06/2008 | 17:12 | מאת: מיכל

האם יש משהו נגד עצירת התקרחות באזור הקדמי של הראש, אני בחורה בת 33,... ומבדיקות דם עולה שהכל תקין בעקרון..יש מה לעשות בענין או שעלי לגשתלרופא כלשהו?

מיכל שלום, הייתי ממליץ לך על פורמולה ייחודית של צמחי מרפא הנקראת הרבל הייר, יש לטפטף 15 טיפות פעמיים ביום במרכז הקרקפת ולעסות כדקה כך שהתמצית תיספג בקרקפת ותחזק את שורשי השיער. היא ממריצה את מחזור הדם לשורשי השיער ומזינה את השיער בויטמינים ומינרלים חיוניים לשמירה על שיער בריא ומלא ברק, תוכלי לקרוא עוד על התמצת באתר www.medicalherbs.co.il שבוע טוב ובריא.

12/07/2008 | 13:04 | מאת: מיכל

אני גרה בראשון ואין להשיג את זה בחנויות טבע...

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה