איחוי עצב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/06/2008 | 12:42 | מאת: זזי

עצב שנקרע מחדירת זכוכית בכף היד האם יש משהו המזרז איחוי ועוקף ניתוח שלא תמיד מחזיר התחושה לאצבע אשמח לקבל את תשובתך

זזי שלום, הייתי ממליץ לך לנסות חומר הנקרא מומיו, אשר מופק משרף של עץ. ניתן לקחת מ"ל אחד ליום בקצת מים או מיץ. יש לו סגולות מצויינות בריפוי שברים, חתכים ודלקות ולדעתי הוא יכול לעזור לך באיחוי ובמניעת דלקת בעצב ובשריר.לגבי הניתוח יש להתייעץ עם הרופא המטפל שלך. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, שבוע נפלא ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה