לרוקח היקר מר ללבניקוב ,יישר כח על הפורום הנפלא,,,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/06/2008 | 19:57 | מאת: שרונה

לרוקח ,והאיש הנפלא,מר ללבניקוב אילן יש לי שאלה: במידה ורוצים להתייעץ איתך אישית , לאן צריך להתקשר כדי לקבוע פגישת-ייעוץ ? בנוסף, קבל ברכותיי לשרות של הפורום המעולה הזה שאתה מנהל פה, יישר כח !!! ותמשיך לתרום לכולנו בפורום הנפלא הזה,שבאופן אישי למדתי כאן המון. תודה לך על הכול ,והרבה בריאות ממני שרונה.

שלום רב שרונה ותודה רבה על המחמאות החמות, זה תמיד טוב לשמוע דברים חיוביים ומשמחים, בכדי לקבוע ייעוץ רוקחי/נטורופטי עמי ניתן להתקשר למספר: 0528077713 שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה