נפיחות בכפות הרגליים ,,,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/06/2008 | 20:14 | מאת: שולה

שלום רב, ברכות לפורום הנפלא הזה. אשמח לקבל ייעוץ ,בקשר לטיפול לבצקת בכפות -הרגליים, כפות הרגליים התנפחו בשלב הנוכחי של אמצע ההריון .(ההריון בשבוע ה- 18). האם יש עיצה לבעייה זו , בעזרת הרפואה האלטרנטיבית ? תודה וכל טוב, שולה

שולה שלום ותודה על הברכות החמות, בתקופת ההריון אני ממליץ לשתות הרבה מים(לפחות 10 כוסות ליום) וניתן גם להגביה את הרגליים בשכיבה או בישיבה על כריות או דרגש קטן, כך שזרימת הדם תוגבר ללב והנוזלים ייספגו טוב יותר. ניתן גם לשתות תה פטרוזיליה או לאכול סלט עם פטרוזיליה שעוזרת לסלק נוזלים מהגוף ביעילות, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה