איך לטפל בקנדידיה והאם בכלל נחוץ טיפול כזה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/05/2008 | 22:26 | מאת: שחף דרוקמן.

בשל בחילות ,צמרמורות וכאבי בטן ותחושת עייפות, נשלחתי לבדיקת- דם כללית בקופת חולים, והבדיקה יצאה תקינה,אך הבעיות המשיכו להציק לי , לכן, התייעצתי באופן פרטי עם נטורופת אשר איבחן לדבריו : התפרצות קנדידה, אשר גורמת לדבריו , תופעות של חולשה,כאבי בטן בחילות קשות צמרמורות ולכל מה שקורה לי והוא נתן רשימת מזונות לעשות דיאטה מכל הפחמימות,לוותר גם על לחם לאכול רק חלבונים וירקות.,אבל אני רזה ולא רוצה דייאטה שתגרום לי לרזות עוד. השאלה שלי: אם הוא צודק,שדיאטת פחממות תפתור בעייה כזו, ובכלל האם קיימת בעייה כזו : שנקראת התפרצות קנדידה ??? ואם כן ,האם דרך טפול בצמחי -מרפא ניתן לעזור לבעיות שלי ?. רוצה לציין שאני בת 55 גובה 168 שוקלת 58 ק"ג . אשמח לחוות דעתך, ומקווה לעזרתך, ש ח ף.

שחף שלום, אני מכיר את המצב שלך מצויין, הוא חוזר בהרבה מטופלים שלי שעברו בדיקות שנמצאו תקינות אך תופעות הקנדידה לא נעלמו. כמובן שיש לשנות הת הרגלי התזונה לתקופת הטיפול(לאחר מכן ניתן לחזור לתזונה הרגילה) כפי שציין הנטורופט. אני ממליץ לטיפול ולמניעה של הקנדידה על צמח האוניה דה גאטו בצורה של טיפות, אשר נספגות מצויין במערכת העיכול ומחסלות את התופעה בצורה מהירה ויעילה. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום לטיפול למשך חודש ימים. לאחר שהתופעות שציינת יחלפו תוכלי להמשיך עם 20 טיפות ביום למניעה. התוצאות הן מצויינות ומהירות וללא כל תופעות לוואי, תוכלי לקרוא עוד על הצמח באתר www.medicalherbs.co.il שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה