שמן אורגנו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/04/2008 | 01:32 | מאת: אורית

רכשתי שמן אורגנו מתוצרת ארה"ב הנקרא אורגנול. בהתוויות נגד נאמר שם כי אסור לקחתו עם מדללי דם. יום קודם ביררתי לגבי כמוסות שמן אורגנו ונאמר לי כי אין כל ניגוד לקחתו עם פלויקס שאותו אנילוקחת לדילול הדם. התרופות הנוספותשאני צורכת: co diovan,tribemine,glucofage plavix,remotive, clonex. את שמן האורגנו אני רוצה לקחת הן בגלל הלופוס אנטי קואגולנט והרפס זוסטר שתוקפים אותי מדי שבועיים שלושה, מקרישים את דמי לעיתים וגורמים לי לאירועים מוחיים. המערכת החיסונית שלי איננה חזקה בגללם. אנא, תשובתכם נחוצה לי בדחיפות האפשרית ,בקבוק השמן בידי ואני פוחדת להתחיל לקחת את התרופה בגלל התוויית הנגד לא לשלבעם מדללי הדם. אנא, תשובתכם המלומדה. אורית

אורית שלום, ראשית כל אם יש חשש אני תמיד ממליץ לא לקחת סיכון, כמו במקרה שלך שתיתכן אינטראקציה בין האורגנול לבין התרופות שאת נוטלת. אי לכך אני ממליץ לך לא לקחת את השמן לבינתיים עד שתהיה ברורה יותר השפעתו על התרופות. האורגנול מגביר את ייצור כדוריות הדם האדומות ואת מנגנון קרישת הדם בגוף ולכן לא כדאי לקחת סיכון במצבך. בכל מקרה ישנם צמחים שיכולים לסייע לך רבות גם למטרות האחרות שאת זקוקה להן, אשמח אם תיצרי עמי קשר ואוכל לייעץ לך באופן מעמיק יותר, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה