פרווביוטיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/04/2008 | 14:27 | מאת: יעלי

שלוםף אני בת 30, מקבלת טיפול אנטיביוטי לאקנה למשך חודשיים (מינוציקלין). הומלץ לי ליטול אצידופולוס כשעתיים אחרי כדור האניביטיקה. האם אפשר ליטול את האצידופולוס שלוש ארבע שעות אחרי הכדור או שזה לא אפקטיבי, וצריך לחכות רק שעתיים? תודה

יעלי שלום, אין כל מניעה לקחת את האצידופילוס גם ארבע שעות לאחר הארוחה, חשוב שיהיה מרווח בין התרופה לאצידופילוס של לפחות שעה בכדי לאפשר לחיידקים להיספג בצורה טובה יותר במערכת העיכול. חג שמח ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה